Asiakaspalvelu

Kysymys 1. Hukkasin palautuslomakkeen – mitä nyt?


Kirjauduttuasi sisään palautuslomakkeen saa tulostettua Palautuslomake -välilehdestä.

Hienoa!

Lähetä paketti osoitteeseen:

Asiakaspalautus
Goodwear Finland Oy
Keskikankaantie 25
15860 Hollola

Tämä palautusosoite on valmiiksi maksettu, joten sinun ei tarvitse maksaa postimaksua palauttaessasi tuotteita. Jätät paketin vain lähimpään postitoimistoon.

Jos tarvitset lisätietoa palautuksista, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymys 2. Haluamastani tuotteesta on kokoni loppunut - tuleeko sitä lisää?


Mikäli et löydä omaa kokoasi on se loppuunmyyty tällä hetkellä. Sesongit vaihtuvat nopeaan tahtiin mutta pyrimme saamaan tuotteita lisää mikäli valmistajalla sitä on varastossa. Pidämme kuitenkin varastomäärät tarkoituksella pieninä, eikä tiettyä kokoa yleensä ole montaa kappaletta tarjolla, jotta valikoimamme yksilöllisyys ei kärsisi. Toteutamme asiakkaidemme toiveen siitä, että he voivat luottaa pukeutuvansa uniikisti ja tuotteemme eivät kävele kadulla vastaan.

Voit kuitenkin tilata haluamistasi tuotteista ilmoituksen sähköpostiisi, mikäli tuotetta saapuu syystä tai toisesta taas myyntiin haluamassasi koossa. Kokoilmoituksen voit tilata haluamasi tuotteen tuotesivun alareunassa olevalla toiminnolla.

Kysymys 3. Oletteko vastaanottaneet palautukseni?


Postilla kestää asiakaspalautuslähetyksillä 2 - 14 vuorokautta, mikä vaikuttaa luonnollisesti palautuksen käsittelyaikaan. Saavuttuaan meille palautukset käsitellään pääsääntöisesti heti, mutta kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä. Tämä edellyttää sitä, että palautuslomake on täytetty oikein.

Mikäli muistit vasta palautuksen lähetettyä unohtaneesi täyttää kaikki lomakkeen kohdat, voit lähettää puuttuvat tiedot yhteydenottolomakkeen avulla.

Jos tilasit Collectorilla etkä ole vielä maksanut laskua, vähennämme tuotteet laskulta eikä tilinumeroasi tarvitse suotta ilmoittaa.

Kysymys 4. Haluan ottaa yhteyttä Goodwearille - miten toimin?


Asiakaspalveluun saat yhteyden myös seuraavilla toiminnoilla:
  • Verkossa: Sivun alalaidan Live Chat -keskustelussa
  • Facebook: facebook.com/Goodwearfi
  • Puhelin:
  • WhatsApp:
  • Email: tästä
  • Paikan päällä: Keskikankaantie 25, 15860, Hollola